top of page

RENAULT CLASSICS
WIJ DELEN DE PASSIE

Reparatie & onderhoud

Of het nu gaat om regulier onderhoud, het aanpassen van uw classic voor race- en/of dagelijks gebruik, of specifieke aanpassingen van het onderstel, het remsysteem, een complete motor of versnellingsbak revisie bij Veban Classics vervullen wij graag uw wensen. 

 

 

Restauratie

Uw Renault Classic restaureren? Als liefhebbers en eigenaren van Renault Classics snappen wij bij Veban Classics dat het toevertrouwen van je Renault Classic een gevoelige zaak is. Helaas zien wij regelmatig werk dat slecht uitgevoerd is, door mensen die geen ervaring hebben met Renault Classics. Onze visie is dat een restauratie goed moet worden uitgevoerd, of anders niet. En nog belangrijker is dat onze specialisten kennis en ervaring hebben met het restaureren van uw geliefde Renault Classic. Meer weten over het deskundig laten restaureren van uw Renault Classic?

APK keuring & Taxatie

Veban Classics kan de APK keuring voor u uitvoeren. Een taxatierapport van uw Renault Classic is van groot belang. Wanneer uw Renault Classic gestolen wordt of beschadigd raakt zal de verzekering aan de hand van de taxatiewaarde uitkeren. Bij ons kunt u terecht voor een gecertificeerd taxatierapport welke door verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd wordt.

 

Uiteraard kunt u bij Veban Classics een schade expertise laten uitvoeren, mocht u onverhoopt schade hebben aan uw klassieker.

Carrosserie en Interieur

Naast de technische kennis en ervaring hebben we dat ook op het cosmetische vlak zoals carrosserie, lakwerk en interieur.  Wij u kunnen helpen originele kleuren te behouden, en soms is het opnieuw spuiten of opnieuw bekleden van het interieur gewenst.

Veban Classics heeft een select aantal partners voor het opnieuw bekleden van meubilair met stof of leer,  het opnieuw aanbrengen van hemelbekleding en het spuiten van de carrosserie.

Bij Veban Classics zijn we liefhebbers van de Renault 5 turbo, Clio V6, Clio RS & Megane RS modellen tot 2009. Hier komen de passie en techniek & vormgeving samen. In onze professioneel ingerichte werkplaats voel je de historie van de roemruchte Renaults.

Door onze 43 jaar ervaring hebben deze Renault modellen geen geheimen voor ons en besteden we aan alle aspecten van uw auto bijzondere aandacht.

GOED

OF ANDERS NIET

Bericht ontvangen!


VUL JE GEGEVENS EN AUTOMERK IN
EN WIJ NEMEN BINNEN 24 UUR CONTACT OP
BELLEN IS SNELLER!
gegevens invullen
bottom of page